eirik pedersen2.jpg

Omsetningsøkning på 38 prosent

Proact IT Norge økte omsetningen sin her til lands med 88 millioner kroner i fjor. Resultatet før skatt endte på 21,8 millioner kroner.

Publisert

Eirik Pedersen, administrerende direktør i Proact IT Norge.

Administrerende direktør Eirik Pedersen er strålende fornøyd med driften i sitt første år som toppsjef i Norge.

Lyse Energi, Norsk Tipping, Basis Consulting, Statoil ASA, Telecomputing og Voss Energi signerte alle kontrakter med Proact IT Norge i 2011.

Pedersen er også stolt over at de i fjerde kvartal fikk Symantec Data Protection Master-spesialiseringen, som er det høyeste sertifiseringsnivået på Symantecs løsninger for arkivering, digitale søk og datagjenvinning.

- Vi er den desidert største på NetApp-lagringsløsninger i Norge, og har en salgsøkning på 120 prosent over tre fiskale regnskapskvartaler i fjor. I tillegg har Proact nettopp blitt kåret til årets EMS-partner på sikkerhetskopiering- og gjenopprettingstjenster i Norge, etter en salgsøkning på 300 prosent i dette segmentet, sier Pedersen.

- Veksten vår er ett hundre prosent organisk. Det er det solide fundamentet vi har i land som Norge, som gjør at vi kan gå inn på nye markeder i Europa. Vi kjøpte tre selskaper i 2011, noe som brakte oss inn på fem nye europeiske markeder, legger han til.

Her kan du lese pressemeldingen Proact IT Norge har sendt ut.

"
Powered by Labrador CMS