Vidar profil farger.jpg

Paxton og Teletec samarbeider

Teletec Connect skal jobbe for Paxton i Norden. Se hva ”partnerskapet” innebærer…

Publisert

– Vi er meget fornøyde med å kunne samarbeide med Teletec i Norden. De har samme visjon som oss når det gjelder å selge produkter av høy kvalitet, samt å gi best mulig kundeservice, sier Adam Stoud.

Han er joint managing diretor i Paxton. For få dager siden signerte selskapet avtalen med Teletec Connect, som i fremtiden skal være selskapets distributør i Norden gjennom sine kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Paxon Access er ledende innen adgangskontroll. Det engelske selskapet, med private eiere, ble grunnlagt i 1985.

– Bedriften har en rekke unike og brukervennlige adgangskontrollprodukter. De fikk blant annet utmerkelsen for ”Highly Commended Access Controll Product” for leseren Net2 Caller i fjor. Nå satser Paxton stort på vise frem sine kvalitetsprodukter i Norden – med Teletec som Norges raskest voksende distributør, skriver Teletec Connect i en pressemelding.

- Vi har lenge vært på utkikk etter et fullgodt og moderne adgangskontrollsystem som passer sammen med våre øvrige produkter. Med Paxton vil vi øke vårt sortiment av elektroniske kvalitetsprodukter. Dette er helt i tråd med vår forretningsplan, og bidrar til å gjøre Teletec til en enda mer komplett sikkerhetsdistributør til glede for alle våre trofaste kunder, sier daglig leder Vidar Lippestad i Teletec Connect.

Powered by Labrador CMS