Raner fanget opp av overvåkingskamera

Overvåkingsbildene viser at raneren veiver med det som kan se ut som en stor kjøkkenkniv. Se filmen der han truer til seg penger fra videobutikken i Oslo…

Publisert

Lørdag kveld ble Video Nova i Bygdøy Allé i Oslo ranet for tredje gang på tre år. TV2 melder at videobutikken har tatt en rekke forhåndsregler for å sikre seg mot kriminelle, blant annet overvåkingskameraer.

Og nettopp overvåkingsbilder kan bli avgjørende for politiets etterforskning. Innehaveren har overlevert gode bilder som viser hele hendelsesforløpet. I tillegg ble en alarmknapp utløst, noe som gjorde at politiet kom raskt til stedet.

Personalsjef Claus Kjeldsen i Video Nova berømmer innsatsen som den ansatte la ned under ranet.

– Dette er frustrerende. Vi ønsker selvfølgelig ikke slike situasjoner, men vi er en butikk som har lenge åpent. Ofte har vi åpent lengst av alle her i området, og det gjør oss til et mulig mål, sier Kjeldsen til TV2.

– Vi har montert overvåkingskamera og alarmknapp som gjør at politiet kommer med en gang. Vi føler vi har gjort det vi kan gjøre, men finner vi andre tiltak utfører vi selvfølgelig de, legger han til.

Her hos TV2 kan du se overvåkingsbildene fra ranet.

"
Powered by Labrador CMS