Samarbeider om arrangementssikkerhet

Det ferske selskapet Movement Strategies AS har skaffet seg samarbeidspartner i sikkerhetsbransjen. I fellesskap skal de legge til rette for å arrangere unike opplevelser for både publikum, arrangører og artister.

Publisert

Movement Strategies i Sandvika, som ble etablert i fjor høst, ledes av Jørgen Aass. Sikkerhetsselskapet han har tegnet avtale med, er G4S.

– G4S og Movement Strategies skal samarbeide om oppdrag innenfor arrangementssikkerhet i Norge, og tilby totalløsninger innenfor arrangementssikkerhet og publikumsledelse. Vi skal i fellesskap legge til rette for å arrangere unike opplevelser for arrangører, publikum og artister på hvert enkelt arrangement, heter det i en pressemelding fra G4S.

Jørgen Aass og G4S kjenner hverandre godt, blant annet fordi Aass jobbet tett opp mot selskapet under deres sikkerhetsoppdrag da Eurovision Song Contest gikk av stabelen i 2010, og under Ski-VM i 2011.

– Jeg er glad for at samarbeidet nå er formalisert og ser frem til de mulighetene dette kan gi, sier Aas.

Event mangager Christian Rist i G4S sier at selskapet nå har knyttet til seg unik kompetanse og erfaring fra de største arrangementene som har vært i Norge i den senere tid.

– Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder hele tjenestespekteret fra rådgivning til planlegging og gjennomføring av store arrangementer, sier Rist.

Powered by Labrador CMS