pc-sikkerhet.jpg

Siste frist for Sikkerhetskulturkonferansen

God sikkerhetskultur blant ansatte blir mer og mer viktig. Det blir det rettet søkelys på under Sikkerhetskulturkonferansen. Påmeldingsfristen er like rundt hjørnet…

Publisert

Påmeldingsfristen for Sikkerhetskulturkonferansen er like rundt hjørnet. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Informasjonssikkerhet er mer enn sikkerhetsverktøy og begrensninger for de ansatte. Media har den siste tiden fortalt om flere lekkasjer, og det meldes om grupperinger som hacker nettsteder for å publisere brukernavn og passord. Det har i den forbindelse den siste tiden blitt advart mot nettsteder ikke ivaretar sikkerheten tilstrekkelig, for eksempel nettstedet youporn som har lekket brukerinformasjon.

– Det som er et fellestrekk for alle disse hendelsene, er at det er brukeren som blir mest skadelidende, skriver NorSIS på sine hjemmesider, og fortsetter:

– Det som blir mest fremtredene for alle slike hendelser, er at det er brukeren som må ta forhåndsregler slik at sikkerheten blir tilstrekkelig ivaretatt. Det er derfor både som arbeidstaker og privat bruker av nett-tjenester viktig at man har en god sikkerhetskultur. NorSIS arrangerer derfor årlig en Sikkerhetskulturkonferanse i samarbeid med NSM, nettopp for å fokusere på brukeren og viktigheten av at denne forstår hvilke kjøreregler man bør benytte på nett.

Sikkerhetskulturkonferansen arrangeres i Oslo 6. og 7. mars. Påmeldingsfristen er 1. mars.

Les mer om programmet her, hvor du også finner informasjon om hvordan du melder deg på.

Powered by Labrador CMS