Dørvakt påført hjernerystelse – vil tilbake

Dørvakta som i helga ble slått ned og påført hjernerystelse, er fast bestemt på at han vil tilbake på jobb. – Jeg føler meg trygg, sier han.

Publisert

Dørvakt Gavin Thomas Garrad ble ifølge Østlendingen undersøkt på legevakta etter å ha blitt slått. (Illustrasjonsfoto: Even Rise)

Det er Østlendingen som skriver om dørvakt Gavin Thomas Garrad i Elverum. Han ble slått ned mens han var på jobb ved utestedet Sound Garden i Elverum natt til søndag.

– Det kom et slag ut av det blå. Jeg vet ikke hvordan det gikk til, men jeg ble fraktet til legevakta og fikk påvist hjernerystelse, sier Garrad til avisen, som for øvrig omtaler slaget mot hodet såpass hardt at han ikke husker å ha låst seg inn hjemme senere på natta.

– Jeg har aldri vært redd på jobb. Nå har jeg kurs som vekter, og jeg har 12 år med selvforsvarstrening med meg. Derfor føler jeg meg trygg når jeg står i døra, selv om jeg flere ganger har gått mellom folk som ryker i klinsj, sier han.

– Det positive ved jobben veier opp for dette. Jeg har ikke tall på hvor mange kvelder jeg virkelig har det gøy på jobb. Når vi gjør jobben vår riktig, blir puben vår et bedre tilbud til de som vil ta seg en tur på byen. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen. Jeg trives på jobben, sier han til Østlendingen.

Politiet i Elverum etterforsker voldsepisoden mot Gavin Thomas Garrad.

"

Politiet håper å finne gjerningsmannen som slo dørvakt Gavin Thomas Garrad. (Illustrasjonsfoto: Even Rise)

Powered by Labrador CMS