Nokas-avtale verdt 200 millioner kroner

Nokas har signert en av sine hittil største avtaler. Den gjelder for to år, og omfatter kontanthåndtering, verditransport og vakttjenester.

Publisert

Den nylig signerte avtalen til en verdi av 200 millioner kroner, er inngått mellom Nokas og SpareBank 1-alliansen.

– I 2007 ble det gjort avtale mellom Nokas Cash Handling og SpareBank1-alliansen for kontanthåndtering og vakttjenester sammen med sikkerhetsselskapet Siemens. Avtalen er nå forlenget med ytterligere to år, og inneholder konkrete forhandlingspunkter vedrørende nye tjenester, skriver internmagasinet Sikre Sider.

Nokas Cash Handling skal være en strategisk partner i forhold til vurdering og utvikling av kontanthåndteringen og sikkerhet i bankene. Det ligger også en føring på at de største enhetene i Sparebank 1 skal ta i bruk Nokas autoCash og teknisk service.

I tillegg skal bankene forhandle Nokas webCash til sine kunder.

– Vi er veldig glade for å ha fått til denne avtalen, sier konserndirektør for salg og marked i Nokas, Petter Falch Pedersen, til Sikre Sider.

– For oss er dette en tillitserklæring og en inspirasjon for å fortsette en god leveranse inn mot banken. Ikke minst er det hyggelig for oss i Nokas at SpareBank 1-alliansen ønsker å utvide samarbeidet til også å omfatte våre nye innovative løsninger fra Cash Management Services, legger han til.

– Jeg er svært stolt av jobben Nokas har bidratt med inn mot Sparebank 1 i løpet av de siste fem årene. Jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere en svært god tjeneste i årene som kommer, sier Tom-Vidar Løkke, som er salgsdirektør i Nokas Cash Handling.

Nokas Sceurity & Safety skal levere alt av vakthold og uttrykningstjenester. I tillegg vil flere av bankenes resepsjoner fortsatt betjenes av uniformerte Nokas-vektere.

Nokas understreker at den nye avtalen med SpareBank 1-alliansen inneholder store muligheter for videreutvikling av samarbeidet.

Powered by Labrador CMS