Lås Aktuellt

Nokas kjøper svenske Lås-Aktuellt

– Nokas er nå en betydelig leverandør av sikkerhetstjenster og kontanthåndtering i Sverige, sier konserndirektør Pål Wang. I går kjøpte de 80 prosent av Lås-Aktuellt AB.

Publisert

Jan Tore Larsen (t.v.) og Pål Wang (t.h.) begge fra Nokas sammen med Lena Goldmann, Christer Olsson og Håkan Olsson fra Lås-Aktuellt AB i forbindelse med oppkjøpet.(Foto: Privat)

Lås-Aktuellt AB er et selskapet som leverer både alarm og låsprodukter. De har over 40 års erfaring i det svenske markedet.

Selskapet forventer en omsetning på 42 millioner kroner i år, og har 23 ansatte. Alle i Malmö-regionen. Nokas sin samlede omsetning i Sverige kommer nå tett oppunder SEK 700 millioner. Se tidligere sak om dette i Aktuell Sikkerhet.

– Vi har ikke bare kjøpt et selskap, men også fått med oss en solid og viktig kompetanse, sier Pål Wang.

Han er konserndirektør med ansvar for oppbygging av sikkerhetstjenestene i det svesnke markedet.

– Det er viktig at vi Lås-Aktuellt fortsetter med lokalt eierskap og de tidligere driverne. Låsmarkedet er for øvrig interessant for oss også i det nordiske markedet, sier han.

– Nokas har kommet langt i posisjoneringen for å kunne tilpasse seg utviklingen i det nordiske markedet. Konsernet er inne i en spennende fase med både organisk vekst og nye oppkjøp, sier konsernsjef Heine Wang.

– Vi ser at mange av våre kunder også etablerer seg nordisk, og ønsker seg like løsninger uavhengig av hvor i Norden de er etablert, legger han til.

"
Powered by Labrador CMS