Trygghetsvaktene

Trygghetsvaktene trapper opp i letingen etter Sigrid

Etter å ha lett i to netter på rad, trapper Trygghetsvaktene opp dugnadsinnsatsen i søket etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne i Oslo.

Publisert

Øystein Knudsen og Murat Motevalli har mobilisert mannskaper slik at Trygghetsvaktene deltar i søket etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne.

Den 16 år gamle jenta ble meldt savnet av familien sin på Østensjø i Oslo da hun ikke kom hjem som avtalt natt til søndag klokka 00.30. 15 minutter tidligere kom det som trolig er siste livstegn fra henne, en tekstmelding til en venninne.

Skoene og telefonen til Sigrid Giskegjerde Schjetne ble funnet ved en barnehage i Dalbakkveien 75, rett i nærheten av familiens bopel.

Helt siden det ble kjent at jenta var forsvunnet, har et betydelig antall frivillige deltatt i letingen sammen med blant annet politiet. Trygghetsvaktene, en ideell organisasjon bestående av folk fra sikkerhetsbransjen under ledelse av Øystein Knudsen og Murat Motevalli, har også bidratt. I dag, tirsdag, ble det kjent at de trapper opp innsatsen.

– Trygghetsvaktene besluttet søndag kveld, på veldig kort varsel, å ha en aksjon der vi søker etter den 16 år gamle jenta. Responsen var god og vi fikk fylt opp to biler på under 30 minutter. Vi fikk tildelt egne søkeområder som politiet ennå ikke hadde sjekket, men dessverre resulterte ikke søket i at vi fant Sigrid. Vi vil også være ute natten som kommer, skrev Knudsen på Trygghetsvaktenes hjemmeside i dag, mandag.

Tirsdag morgen skrev han følgende:

- Vi føler nå at det er på tide å trappe opp innsatsen og skal fra og med i dag søke både dag og natt. De som vil delta må ta kontakt for å bidra. Dagskiftet starter klokka 15.00 og nattskiftet klokka 22.00.

Sigrid Giskegjerde Schjetne er ca 170 cm høy. Hun har lyst, brunt langt hår og blå øyne. Hun hadde på seg en Ola-shorts, blå hettegenser og en grå singlet. Hun bar på en brun skinnveske.

VG Nett skrev mandag kveld at mer enn 500 personer var ute for å gå manngard i håp om å finne den savnede jenta, som nå også er etterlyst internasjonalt.

Powered by Labrador CMS