- Vi blir en mer komplett leverandør

G4S i Norge tilbyr heretter innovative sikkerhetsløsninger for kameraovervåking i sanntid. Det skjer gjennom teknikk fra Nyx Securitys, som nordmennene nylig signerte en samarbeidsavtale med.

Publisert

Nyx Security har ifølge en pressemelding tatt den svenske sikkerhetsbransjen med storm de siste to årene. Dette har de gjort med sin nye forebyggende sikkerhetsløsning basert på intelligente kameraer og videoanalyse av hendelsesforløp i sanntid.

Samarbeidet med G4S i Norge er Nyx Securitys første store utenlandssatsing. Fra før har de avtale med svenske aktører, som blant annet Securitas, Bravida, Stanley Security og Rapid Larmcentraler. Det er ifølge pressemeldingen også mottatt bestillinger fra blant annet Statoil, Peab og NCC.

– Avtalen mellom G4S i Norge og Nyx Security gir G4S muligheten til å levere avansert videoanalyse i sanntid tilpasset alle våre kundesegmenter. Løsningen fra Nyx har flere etterspurte funksjoner som vi inntil nå ikke har hatt muligheten til å tilby i vår tjeneste- og produktportefølje. Med Nyx Revisec vil G4S bli en mer komplett leverandør en tidligere. Våre kunder vil gjennom samarbeidet med dem få økt verdi på både nye og eksisterende sikkerhetsløsninger, sier Jan Terje By i G4S.

Med intelligente løsninger bygget på Revisec, kan kameraene oppdage avvikende hendelsesforløp, som for eksempel innbrudd eller avvik fra ruter og prosesser. Dermed varsles operatøren som så beslutter hva som skal gjøres.

– Systemet muliggjør effektiv overvåking døgnet rundt til en lav pris, og forebygger og dokumenterer skade, tyveri og ulykker, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS