Facebook breddeformat

Facebook-representant til Sikkerhetskonferansen

Næringslivets Sikkerhetsråd får eksklusivt besøk på Sikkerhetskonferansen til høsten. Thomas Myrup Kristensen fra Facebook kommer nemlig for å snakke om hvordan bruker-opplysninger beskyttes på det populære nettstedet.

Publisert

Facebook-ledelsen blir representert under Sikkerhetskonferansen til høsten.

Thomas Myrup Kristensen er head of policy for Facebook i Norden. Han har flere ganger hatt møter i Norge, blant annet i forbindelse med dialogen som er opprettet mellom Facebook og nettstedet slettmeg.no. Men etter det Aktuell Sikkerhet erfarer, skal han aldri tidligere ha holdt tilsvarende som høstens foredrag her til lands.

Facebook oppfattes av mange som en lukket organisasjon. Gleden var derfor stor i Næringslivets Sikkerhetsråd da det ble klart at Myrup Kristensen kommer for å møte deltakerne på Sikkerhetskonferansen. Disse representerer som kjent mange av landets sentrale sikkerhetsfunksjoner. Invitasjonen han takket ja til ble overbrakt av NorSIS-representanter som møtte ham i forbindelse med et foredrag i Irland.

- Jeg ser frem til konferansen og dialogen med norske interessenter. Norge har tatt et sterkt lederskap når det gjelder sikkerhetsspørsmål og internett. Og det vil Facebook gjerne støtte opp om, sier Thomas Myrup Kristensen til Aktuell Sikkerhet.

– Facebook er et viktig sosialt medium som Næringslivets Sikkerhetsråd oppfordrer til å bruke, men formaner samtidig til bevissthet når det gjelder hva en legger ut. Det er etter vårt syn langt viktigere å ha bevissthet om informasjonene en legger ut enn de ansattes tidsbruk. Vi ser frem til å høre Myrup Kristensen, sier seniorkonsulent Arne Røed Simonsen i NSR.

Les programmet for Sikkerhetskonferansen her.

"
Powered by Labrador CMS