Norges Varemesse

Nå kan du sikre deg plass på Eliaden-fordrag

Når Eliaden åpner dørene mandag, vil flere enn 70 utstillere presentere sikkerhetsrelaterte nyheter, produkter og løsninger. I tillegg blir det til sammen seks foredrag om sikkerhet i de tre påfølgende dagene. – Vi har fortsatt ledig kapasitet til å ta i mot flere tilhørere, men det er lurt å melde seg på på forhånd for å være sikret plass!

Publisert

Nosif-president Randmod Omarhaug lover gode faglige seminarer på Eliaden. (Akrivfoto)

Norsk Sikkerhetsforening har satset tungt på seminardelen under Eliaden 2012. Både tirsdag, onsdag og torsdag blir det to daglige foredrag i den delen av messeområdet som er dedikert til sikkerhetsfaget. Hele arrangementet, som finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm, vier i år ekstra stor oppmerksomhet på nettopp sikkerhet. Bakgrunnen er den enorme oppmerksomheten faget fikk fra de besøkende i 2010.

– På Eliaden i 2010 var det hele 3000 besøkende som oppga sikkerhet som det fagområdet de hadde størst interesse for, heter det på messens hjemmeside.

Norsk Sikkerhetsforening tok etter siste Eliaden initiativ til å øke sikkerhetsfokuset. Etter den tid har de vært en sentral samarbeidspartner, og lagt ned betydelig arbeid for å sy sammen et sikkerhetsprogram som er langt mer omfattende enn messen tidligere har hatt.

– Vi satser på et faglig godt seminarprogram, hovedsakelig med leverandørnøytrale og sikkerhetsfaglig dyktige foredragsholdere, sier president Randmod Omarhaug.

Foredragsholderne som blir å høre tirsdag, er Roy Stranden (Ernst & Young) og Roar Thon (Nasjonal sikkerhetsmyndighet).

Onsdag er det Randmod Omarhaug (Cowi, Norsk Sikkerhetsforening) og Nina Tranø (Domstoladministrasjonen) som entrer scenen.

Torsdag avsluttes Eliaden med foredrag holdt av Tom Eberhardt (Indre Østfold fengsel) og Erik Bekeng (Forsvarsbygg).

Utstillingen er åpen både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Her kan du lese mer om hvert enkelt foredrag og melde deg på.

Her hos Norsk Sikkerhetsforening kan du lese mer om Eliaden.

Les mer om sikkerhetsdelen på Eliadens hjemmeside.

"
Powered by Labrador CMS