Securitas ranet.JPG

Securitas stoppet nachspiel

Skjenkekontrollører fra Securitas hadde mistanke om illegalt nachspiel på et utested. Med bistand fra politiet, ble selskapet stoppet og lokalet tømt.

Publisert

Securitas stoppet illegalt nachspiel. (Arkivfoto: Even Rise)

Etter skiflyvningsfesten i Vikersund i slutten av februar, var det høy stemning på Bellman Pub på Notodden.

Ifølge ta.no gjennomførte Securitas skjenkekontroll i puben tidlig på kvelden. Det ble da ikke avdekket alvorlige brudd på reglene. Men kontrollørene bestemte seg likevel å gjennomføre ytterligere én kontroll. Med bakgrunn i rykteflommen om illegale nachspiel etter stengetid, valgte de å vente til klokka 03.00.

Bellmanns lovlige åpningstid er frem til klokka 02.30 På det tidspunktet skal lokalene være tømt. Skjenking kan skje frem til klokka 02.00.

Ifølge ta.no ble politiet budsendt av skjenkekontrollørene, og klokka 03.00 gikk flere uniformerte tjenestemenn inn i lokalene. Og der avslørte de, akkurat som Securitas hadde mistanke om, et illegalt nachspiel med et betydelig antall deltakere.

En halvtime senere var puben tømt for gjester og skjenkekranene stengt.

Securitas har tidligere avslørt brudd på skjenkebestemmelsene ved Bellman. Da nøyde kommunen seg med å sende eierne en skriftlig advarsel. Til våren vil den siste avsløringen ende som egen sak i Notodden formannskap. Les mer i ta.no, som hevder et sannsynlig utfall blir at Bellman Pub blir fratatt bevillingen for en periode.

"
Powered by Labrador CMS