Angrep ordensvakter

Den ene ordensvakten ble slått etter, mens den andre ble forsøkt kvalt. Den voldelige gjesten roet seg først da politiet kom. Politiet er generelt bekymret for utviklingen i julebordsesongen.

Publisert

Det var i natt at de alvorlige angrepene skjedde mot to ordensvakter ved et utested i Hamar.

- En mann slo etter ordensvakten på stedet. Samme mann tok deretter kvelertak på en annen vakt på samme sted, skriver Hamar Arbeiderblad.

Politiet kom til stedet raskt, og gjerningsmannen ble satt i sentralarresten i Hamar. Så langt Aktuell Sikkerhet vet, skal ingen av ordensvaktene ha blitt alvorlig skadet.

Dette er andre gang i løpet av kort tid at vektere blir angrepet. Det samme skjedde også på Ullevål stadion t-banestasjon for noen dager siden. Da ble to vektere fra Securitas, som var leid inn i forbindelse med fotballkampen mellom Vålerenga og Lillestrøm, angrepet. Begge ble undersøkt av lege etterpå, men skal ikke ha blitt påført betydelige fysiske skader.

P4 melder fredag morgen at Natteravnene i Oslo sliter med å få frivillige til å delta i deres dugnadsarbeid. Det bekymrer stasjonssjef Bjørn Åge Hansen ved Sentrum politistasjon i Oslo. Han erkjenner at det kan by på utfordringer utover i julebordsesongen.

- Det er veldig synd at ikke flere går natteravn. Det er en utrolig ressurs for å trygge hovedstaden på nettene i helgene, sier Hansen til P4.

Powered by Labrador CMS