grete faremo 5

NSR-honnør fra justisministeren

– Næringslivets Sikkerhetsråd er en aktør vi lytter til i det kriminalitetsforebyggende arbeidet. Det sier justisminister Grete Faremo i den nyeste papirutgaven av Aktuell Sikkerhet, hvor hun gratulerer 35-årsjubilanten.

Publisert

Grete Faremo. (Foto: Karine H. Henriksen)

En av de viktigste oppgavene til Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) er å være bindeledd mellom næringslivet og justis- og sikkerhetsmyndighetene. Justis- og beredskapsminister Grete Faremo er en av mange som legger merke til jobben som gjøres.

– Jeg vil benytte anledningen til å gi honnør til en organisasjon som gjennom 35 år har jobbet utrettelig for å forebygge og bekjempe organisert og økonomisk kriminalitet tilknyttet næringslivet. I løpet av disse årene har det utviklet seg et konstruktivt samarbeid mellom NSR og sentrale politimyndigheter. NSR er en aktør vi lytter til i det kriminalitetsforebyggende arbeidet, sier Faremo.

Også statsråd Rigmor Aasrud i Fornyings- administrasjons- og kirkedepartementet (FAD) har gjennom den nyest papirutgaven av Aktuell Sikkerhet formidlet sin hilsen til jubilanten.

– NSR er en viktig aktør når det gjelder arbeidet med å styrke nasjonal informasjonssikkerhet. FAD samarbeider derfor nært med NSR i forbindelse med utvikling og gjennomføring av nasjonale retningslinjer og strategier for informasjonssikkerhet. Departementet har også hatt god nytte av NSRs mørketallsundersøkelser om informasjonssikkerhet og datakriminalitet i forbindelse med politikkutforming på området, sier Aasrud.

I Aktuell Sikkerhet som nå er på vi ut til abonnentene kan du lese mer om Næringslivets Sikkerhetsråd sine planer for fremtiden, og litt om jubilantens historie tilbake til stiftelsen i 1977.

Powered by Labrador CMS