Stanley Security

Bollefest for nytt navn

I dag tidlig ble Stanley Security-flagget heist til topps i Urtegata i Oslo. Fire år med merkenavnet Niscayah er slutt, og 310 medarbeidere gleder seg til en ny epoke for overskuddsbedriften.

Publisert

Stanley-flagget ble heist til topps av Bjørn Solberg og Rolf Brendehaug, med bistand fra Øyvind Halnes.

Kaffe, boller, sjokolade og hornmusikk! Det var det som møtte de tidligere Niscayah-ansatte i Oslo i dag tidlig. Arbeidsuka ble innviet med en gedigen navnefest.

Over hele Norge blir Niscayah-logoer byttet ut med Stanley Security-merket i dag. Dette skjer etter at Stanley Black & Decker kjøpte Niscayah i fjor høst.

– Vi er sultne på å ta i bruk Stanley Security-logoen så fort som mulig. På den måten synliggjør vi et ønske om å være en del av selskapet som har en klar visjon om å bli verdens største sikkerhetskonsern. Foreløpig har vår nye eier 40 000 ansatte og 60 milliarder i omsetning, sa administrerende direktør Trond Langeland i fjor høst, og fikk støtte av hovedtillitsvalgte Tony Robert Rasmussen.

Og cirka ett år etter at det amerikanske selskapet sikret seg Niscayah, realiseres altså navnebyttet. Nå er det Stanley Security AS som gjelder.

– Dette er stort for oss. Vi legger ikke skjul på at Niscayah-navnet har vært en utfordring for oss. Nå tar vi i bruk et enklere, men veldig sterkt merkenavn. Og når kompetansen vår slås sammen med alt som det nye og globale merkenavnet representerer, forenes krefter som skal gjøre oss til en kraftleverandør, sier Langeland.

Øyvind Halnes og Trond Langeland. (Foto: Even Rise)

Han overtok som administrerende direktør i 2010. Da leverte virksomheten et nullresultat etter å ha slitt i flere år. I 2011 var situasjonen snudd til et overskudd på 50 millioner kroner, selv om omsetningen ikke økte.

– Vi har vært gjennom en snuoperasjon, der samarbeidet med de tillitsvalgte har vært enestående. Ryddeprosessen har vært spennende. Antall ansatte er redusert med cirka 40, og vi har kuttet kostnader, sier Langeland.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet skrev da navnebyttet ble offentlig i slutten av mai.

Dette er saken Aktuell Sikkerhet hadde på nett da oppkjøpet av Niscayah var klart.

Her kan du lese at Securitas ønsket å kjøpe Niscayah.

"
Powered by Labrador CMS