Ny sjef i YIT

Norge er et av de mest lønnsomme landene i YIT Building Services. Likevel er den nye sjefen i Norge opptatt av kontinuerlig jobbing med forbedringsprosesser. Les hvem den nye sjefen er.

Publisert

Det er Anders Bredesen (53) som er konstituert som administrerende direktør i YIT AS. Han overtar tre år etter at Trygve Bruno Thøgersen ble ansatt i stillingen.

Bredesen har arbeidet i YIT i mer enn ti år. Han har vært salgs- og markedsdirektør i Norge, og vært ansvarlig for kommunikasjon og service på konsernnivå i YIT Building Services.

Da han overtok styringen i Norge nå i september, kom han fra rollen som fungerende administrerende direktør i YIT i Danmark.

– YIT har mange pågående leveranser innen både prosjekt- og service. Norge er et av de mest lønnsomme landene i YIT Building Services, men det må likevel jobbes kontinuerlig med forbedringsprosesser slik at vi kan fortsette å være kundenes førstevalg, sier Anders Bredesen.

Trygve Bruno Thøgersen går over til Icopal Norge AS hvor han er ansatt som administrerende direktør. Han har vært i YIT i 30 år, og skal bidra til å sluttføre flere oppgaver og aktiviteter før han forlater selskapet.

Powered by Labrador CMS