Vektere reddet mann fra vannet

En mann som falt i vannet ved Nyhavna i Trondheim grytidlig søndag, ble reddet opp av to Nokas-vektere. Ved hjelp av en båt som lå fortøyd i nærheten, sørget vekterne for å bringe ham i land mens de ventet på nødetatene.

Publisert

De to Nokas-vekterne får betydelig ros av politiet for måten de håndterte situasjonen. Den ene av vekterne hadde lenge observert en beruset mann, og holdt et ekstra øye med vedkommende i frykt for at han skulle falle i vannet.

– Etter at vekteren fra Nokas hadde vært en runde i området, var mannen plutselig forduftet. Han gikk da langs kai-kanten for å se etter mannen. Snart oppdaget han at vedkommende lå i vannet. Der klamret han seg til en påle på kaia, forteller innsatsleder Erik Bang Danielsen til Adressa.no.

Nokas-vekteren fikk forsterkninger fra en kollega. Sammen tok de seg ut ved hjelp av en båt som lå i nærheten, og klarte å få mannen opp på land.

– Det er ikke godt å si hva som kunne skjedd dersom ikke vekteren hadde observert mannen, sier Danielsen til Adressa.no, som skriver at den overstadig berusede mannen ble kjørt til sykehus for nærmere sjekk.

Les hele saken i Adressa.no her.

"
Powered by Labrador CMS