Lær å beskytte virksomheten din

Beskyttelse av virksomhetens verdier blir tema når NSR holder kurs i slutten av måneden. – Planlegging og utøvelse av riktig sikring er vanskelig uten grunnleggende kunnskap om blant annet trusselbildet.

Publisert

Det slår Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) fast i invitasjonen til kurset som tidsmessig er flyttet til 24. og 25. april. Stedet blir på Majorstuen i Oslo.

– Næringslivet er utsatt for mange typer kriminalitet, blant annet innbrudd, tyveri, ran og vandalisme. Beskyttelse av virksomhetens verdier bør derfor være et sentralt tema i ledelsen. Virksomheter kan bli skadelidende på grunn av nærhet til andre virksomheter. Terror har også fått fornyet oppmerksomhet, skriver NSR på sine nettsider.

I tillegg til å planlegge og å utøve riktig sikring av bedriften, vil søkelyset på kurset også bli rettet mot bestillerkompetansen, med tanke på den faren eksterne leverandører og konsulenter kan representere.

Kurset, som du kan lese mer om og melde deg på til her, har fem hovedtemaer: Verdivurdering, sikringsteori, trusselbildet, sikringsmetoder (fysisk og elektronisk) og kriminelle metoder. Der står det også hvem som er målgruppen for kurset, hvor bruken av Forsvarsbyggs sikringshåndbok blir sentral. Søknadsfristen er 18. april.

"
Powered by Labrador CMS