Caverion LITE (2)

YIT-splittet – Caverion overtar i Norge

YIT i Norge fortsetter som før, men under det nye navnet Caverion Norge AS. En splittelse gjort av YIT-konsernet, gjør at virksomheten her til lands spisses når det gjelder tekniske løsninger til alle typer bygg og industri.  

Publisert

Salgs- og markedsdirektør Roar Andersen understreker at de tidligere YIT-kundene i Norge vil bli ivaretatt som før etter navneendringen til Caverion. (Foto: Even Rise)

YIT har delt konsernet i to separate selskaper. Det som beholder navnet YIT utgjør entreprenørvirksomheten og boligsatsningen i Finland, Baltikum og Russland. I Caverion Group beholdes tekniske fag og bygginstallasjoner, samt service.

– Gjennom denne endringen blir vi ytterligere spisset mot vår kjernevirksomhet. Vi er Norges ledende leverandør av tekniske løsninger til alle typer bygg og industri. Vi vil fortsette å utvikle energieffektive løsninger, og ser positivt på mulighetene som ligger i markedet, heter det i en pressemelding.

Endringen innebærer ifølge administrerende direktør Knut Gaaserud ingen store forandringer for kundene i Norge. Alle 3600 ansatte, som fordeler seg på 60 avdelinger, er med videre. Navneendringen gjaldt fra 1. juli.

Hver dag har Caverion mellom 100 og 150 medarbeidere som vier all sin tid til sikkerhetsfaget.

Les mer i papirutgaven av Aktuell Sikkerhet som kommer i september, blant annet om hvorfor navnet Caverion ble valgt og hvordan de satser innen sikkerhet i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS