ADI Norge - ny Axis-distributør

– Et viktig tillegg til vårt produktprogram, sier country sales manager Roar Birkeland.

Publisert

– Strategien er å styrke posisjonen i det norske sikkerhetsmarkedet og forsterke vårt produktprogram innenfor CCTV. Som verdensledende innenfor nettverksbasert video er Axis et viktig tillegg til vårt brede produktprogram for sikkerhetsprodukter og -løsninger. Vi er overbevist at vårt nye samarbeid med Axis vil sikre vår strategi fremover. Vi gleder oss til å tilby deres brede produktprogram og markedskompetanse ”, sier Roar Birkeland.

Axis Communications er ifølge en pressemelding en av pionerene innenfor fullt ut nettverksbaserte produkter, og var det første selskapet som introduserte et nettverksbasert kamera i 1996.

– Som en av landets ledende globale sikkerhetsdistributører er ADI en strategisk viktig partner for Axis Communications i hele verden. De har bred kompetanse og den ekspertise som er nødvendig for å gjennomføre en omlegging fra analog til digital overvåking i det norske markedet. ADI vil være et viktig tillegg for vår distribusjonskanal, sier James Smith som er regional manager for distribusjon i Nord Europa.

Powered by Labrador CMS