IMG_9423

Anne, du er som en boogie-woogie

Under hyllesten av 60-årsjubilanten Anne Jensen i NHO Service, sammenlignet Martin Holmen den viseadministrerende direktøren med dansegrenen boogie-woogie…

Publisert

Martin Holmen overrakte gavekort på ny tv til 60-årsjubilanten Anne Jensen. (Foto: Even Rise)

Styreleder i NHO Service og administrerende direktør i Securitas, Martin Holmen, presiserte umiddelbart at sammenligningsgrunnlaget ikke var en helt vanlig boogie-woogie:

– Her snakker vi om en rask boogie-woogie! Dansegrenen er fysisk krevende, har et ekstremt høyt tempo og danseren må være lett på foten. Det er også avgjørende med stil-kontroll. I din jobb praktiserer du høyt tempo, du mestrer et stort ansvar og trår samtidig varsomt, sa Holmen.

Mange titalls mennesker fra Anne Jensens enorme nettverk var invitert til mottakelsen i anledning 60-årsdagen. Nesten hele kantinen i Næringslivets Hus på Majorstuen var fylt opp med kolleger, familie, venner og forbindelser. Felles for dem alle var at de ville sette pris på den driftige kvinnen som i mange år har vært administrerende direktør Petter Furulunds nærmeste medarbeider.

– Med din evne til å holde orden på detaljene, er det du som i praksis er daglig leder. Du viser utrolig omsorg, og vet å sette på plass mange av oss egosentriske i kollegiet hvis vi ikke tenker på fellesskapet. Du har ikke bare utviklet nærhet til alle oss i NHO Service, men også til medlemmene og forbindelser for øvrig. Du er unik, sa Petter Furulund i sin tale til jubilanten.

– Jeg må si at du har utviklet deg i en fantastisk retning etter at jeg ansatte deg den gang du var en bohempreget offentlig ansatt lærer, la han til med spøkefullt ordlag.

(Teksten fortsetter under bildet)

Forbundsleder Erna Hagensen, NAF. (Foto: Even Rise)

Også Norsk Arbeidsmandsforbunds leder Erna Hagensen roser Anne Jensen, spesielt for jobben hun har lagt ned for vekterne og renholderne.

– Det står stor respekt av arbeidet du har bidratt med for å bygge opp NHO Service, sa Hagensen.

Heine Wang, president i NHO og konsernsjef i Nokas. (Foto: Even Rise)

Konsernsjef Heine Wang i Nokas er president i NHO. Han karakteriserer Anne Jensen som en god venn, både fra mange års kjennskap etter etableringen av Vakt Service (nå Nokas) i 1987 og fra tiden som visepresident og president i NHO.

– Jeg er stolt av å kunne kalle Anne en god venn. Da jeg fikk invitasjonen til denne 60-årsmarkeringen, trodde jeg alderen var en trykkfeil, sier Wang, som understreker at Anne Jensen både ter seg og ser ut som hun langt i fra har nådd 60 år.

Powered by Labrador CMS