Firesafe valgt til Østfoldsykehus

Firesafe skal branntette det nye sykehuset i Østfold. Kontrakten som ble inngått i dag, fredag, er på mer enn seks millioner kroner og går over to år.

Publisert

Branntettingsarbeidet vil pågå samtidig med teknisk entreprise og bygningsmessig innredning i alle byggene til det nye sykehuset. Parallellarbeidet er gunstig med tanke på at dobbeltarbeid i unngås i etterkant. Kontrakten omfatter i hovedsak branntetting og gjennomføringer i dekker av plasstøpt betong, hulldekker og betong-, mur- og lettvegger, samt faste himlinger i blant annet gips.

– Firesafe er landets største brannsikringsselskap, men her får vi også inn den lokale tilhørigheten gjennom vårt avdelingskontor. Denne kontrakten vil holde mange østfoldinger i arbeid i lang tid fremover. Vi tror nasjonal tyngde og lokal forankring skaper en fin balanse i arbeidet vi skal gjøre for Prosjekt Nytt Østfoldsykehus (PNØ).

Det sier avdelingsleder Rino Stellmacher i Firesafe Østfold.

– Vi ser ofte at entreprenøren ikke tar brannsikringen tidlig nok i betraktning når nye bygg oppfres, sier administrerende direktør Morten Ameln, og mener at PNØ har tatt hensyn til fordelene med å gjøre nettopp det.

Powered by Labrador CMS