Siste innspurt før Security Community

Torsdag i neste uke samles sikkerhetsansvarlige fra hele Norge til fagdag i regi av Stanley Security. Er du kjapp, kan du fortsatt sikre deg en av de få ledige plassene som er igjen…

Publisert

Security Community er en møtearena der hensikten er å knytte kontakter og utveksle erfaringer mellom sikkerhetsansvarlige i både privat og offentlig sektor, som kanskje har de samme utfordringene å jobbe med.

I tillegg er det én utstilling, og ikke minst tre interessante foredrag – som denne gangen domineres av kvinnelige aktører:

NSR-direktør Kristine Beitland og 22. juli-kommisjonsleder Alexandra B. Gjørv er nemlig blant foredragsholderne. Det samme er sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i Olav Thon Gruppen.

Deltakerne på Security Community gjennomfører seks konkrete ansikt-til-ansikt-møter med representanter fra andre foretak, hvert på 25 minutter. For å sikre relevans og utbytte, er disse møtene satt opp på forhånd med utgangspunkt i innsendte opplysninger og ønsker fra hver enkelt deltaker.

Det er også mange deltakere som får mulighet til å møte representanter fra blant annet Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Datatilsynet og Norsk Sikkerhetsforening. Alle disse vil vil være tilstede med sin kompetanse.

Det er fortsatt mulig å melde seg på til Security Community, men møtene er nå forhåndsplanlagt. Derfor vil de som melder seg på heretter, kun få mulighet til å delta programmet utenfor ansikt-til-ansikt-møtene. Dette gjelder foredragene og utstillingen, men arrangøren understreker at det selvsagt er mulig med faglige diskusjoner innimellom, uavhengig av nevnte møter.

Arrangementet finner sted på Ullevål Business Class.

Påmelding fremover mot fagdagen kan gjøres til følgende epostadresse: Oyvind.Halnes@niscayah.no

Her finner du programmet for dagen, som avsluttes med middag og underholdning.

Her ser du hva Aktuell Sikkerhet tidligere har skrevet om Security Community.

"
Powered by Labrador CMS