Ordensvakt alvorlig skadet – politiet trenger tips

Politiet leter etter to personer som stakk av etter at en ordensvakt ble knivstukket i Oslo i natt til lørdag. Omtrent på samme tidspunkt ble også en ordensvakt i Hamar utsatt for vold.

Publisert

Politiet ber om tips fra alle som kan ha opplysninger om knivstikkingen. De understreker at ethvert tips kan være avgjørende for at de skal lykkes med å pågripe gjerningsmennene som var involvert i knivstikkingen.

Det var litt etter klokka halv to natt til lørdag at politiet ble varslet om et slagsmål på Aker Brygge.

Ifølge politiet har den skadde ordensvakten forklart at han ble angrepet av to personer. Disse skal ha løpt fra stedet til fots. Politiet hadde ved åttetiden lørdag morgen ikke klart å finne dem.

Til NRK Dagsnytt sier politiet at det er gjort tekniske undersøkelser på åstedet, men at etterforskerne foreløpig har få konkrete spor å jobbe ut fra i jakten på gjerningsmennene.

TV2 skriver at ordensvakten i begynnelsen av 30 årene er innlagt på Ullevål sykehus.

– Han er operert. Situasjonen er alvorlig, men ikke lenger livstruende, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til TV2.no.

– Flere forsøkte å gå i mellom for å stoppe slagsmålet, og vitner ble oppmerksomme på at ordensvakten var knivstukket. Det ble også sett en kniv på stedet, fortsetter han.

Til Osloby.no sier Ege at gjerningsmennene blir beskrevet som østeuropeere.

– Den ene tykk og den andre tynn, men vi har ikke høyde og alder. Vi trenger en bedre beskrivelse av gjerningspersonene og er interessert i å komme i kontakt med flere vitner. Hvis noen har sett noe. lagt merke til noe på utesteder eller har vært i kontakt med dem tidligere på kvelden, ønsker vi å komme i kontakt med disse, sier Ege til Osloby.no.

Også i Hamar ble en ordensvakt utsatt for vold natt til lørdag. En yngre mann er ifølge politiet pågrepet og siktet for å ha slått vedkommende. Ordensvakten skal ikke ha blitt alvorlig skadet, men forholdet er anmeldt.

Her kan du lese mer hos NRK, TV2 og Osloby.no

"
Powered by Labrador CMS