Leverer 4300 låser til nytt sykehus

– Et stort oppdrag med mange faglige utfordringer. Det sier leverandøren av låssystemer og dørautomatikk til det nye Sykehuset Østfold. Kontraktsverdien er på nærmere 20 millioner kroner.

Publisert

TrioVing, som er en del av konsernet Assa Abloy, skal levere låssystemer og dørautomatikk til Sykehuset Østfold. (Foto: Even Rise)

– Vi har solid erfaring med denne typen prosjekter og har tidligere levert låssystemene til blant annet Akershus universitetssykehus (Ahus) og Rikshospitalet. Arbeidet på Sykehuset Østfold på Kalnes vil bli utført av egne montører, samt våre lokale sikkerhetssentre i Østfold, sier prosjektleder Gunnar Halnes i TrioVing.

Det er Helse Sør-Øst som er byggherre i Østfold, mens AF-gruppen har entreprisen for blant annet dører, låser og beslag ved sykehuset. Nybygget blir fylkets største bygg med sine 82 500 kvadratmeter.

TrioVings leveranse omfatter låser og beslag på 4300 dører, porter og skap.

TrioVing har drøyt 170 ansatte og hadde i fjor en omsetning på cirka 490 millioner kroner. Selskapet er en del av det svenskbaserte konsernet Assa Abloy. I følge TrioVing er konsernet verdens ledende virksomhet innen låsteknologi og tilhørende produkter.

Powered by Labrador CMS