Stor kontantavtale i Sverige

Scandinavian Service Partner i Sverige tar i bruk kontanthåndteringssystemet Nokas Autocash i sine restauranter, kafeer, barer og butikker.

Publisert

SSP er et selskap som planlegger, utvikler og driver slike virksomheter helt fra Malmö i sør til Luleå i nord. De er representert nærmere 20 steder i Sverige, blant annet på sentrale flyplasser.

Avtalen med Nokas innebærer at sikkerhetsselskapet skal levere alt Autocash-utstyr, og drifte SSP sin kontanthåndtering via dette låste kassasystemet.

– Kontanthåndtering er tidkrevende og risikofylt. Vi ser at Nokas sitt lukkede kontanthåndteringssystem er tidsbesparende for oss. Dette, kombinert med at administrasjonen av kontantene blir enklere, er hovedårsaken til at vi valgte Nokas Autocash. Det samme gjelder også det sikkerhetsmessige aspektet, sier finansdirektør Stefan Bäfverfeldt Sivberg.

Han poengterer at SSP sin virksomhet ligger i områder og bygg hvor det er mye folk i bevegelse, som for eksempel kollektivknutepunkt. Dette gjør at avdelingene kan være ekstra eksponert for kriminalitet og svinn, noe Nokas Autocash forebygger.

Powered by Labrador CMS