Heine Wang small

Tilbake for fullt

Heine Wang forlater president-rollen i NHO til fordel for fullt fokus på egen virksomhet. Nokas-gründeren har ambisjoner om å ekspandere selskapet videre utover i Europa.

Publisert

Heine Wang (Foto: Even Rise)

Da daværende president Kristin Skogen Lund ble ansatt som administrerende direktør i NHO i fjor høst, rykket Heine Wang inn i hennes rolle. Wang var på det tidspunktet visepresident.

Når han nå går tilbake til konsernsjef-jobben i Nokas for fullt, legger han fire års styrearbeid i arbeidsgiverorganisasjonen bak seg.

– Nokas er fornøyd med NHO. Og hvis vi skal være med i et slikt viktig fellesskap, må vi også bidra. Derfor har jeg gjennom fire år vært med på å sette servicenæringene på kartet, sier han.

Overfor Aktuell Sikkerhet beskriver Kristin Skogen Lund Heine Wang som en kunnskapsrik, helhetstenkende og samlende person.

– Han har vært en strålende samarbeidspartner i NHO. Jeg var ”sjefen” hans i styret da jeg var president, og han er nå sjefen min gjennom presidentrollen. Begge deler har fungert utmerket. Han er en person det er lett å like, og som har lett for å få folk med seg. Jeg har bare godt å si om Heine, og ønsker ham all lykke videre i Nokas, sier Skogen Lund.

– Nokas er i en vekstfase og det er i denne virksomheten ambisjonene mine ligger. I tiden fremover skal jeg bruke all tid på å utvikle disse, blant annet gjennom arbeid for videre ekspansjon utover i Europa, sier Heine Wang.

Etter at han bestemte seg for ikke å stille til gjenvalg, har en enstemmig valgkomité gått inn for Tore Ulstein som ny NHO-president. Han er styreleder og visekonsernsjef i Ulstein Group ASA.

Powered by Labrador CMS