G4S-sjefen slutter

Konsernsjef Nick Buckles i G4S har offentliggjort sin avgang. Han forlater i slutten av måneden selskapet han har jobbet i gjennom 28 år.

Publisert

Økonomidirektør Ashley Almanza rykker opp og overtar styringen av det verdensomspennende sikkerhetsselskapet etter Nick Buckles. Han ble ansatt i G4S så seint som 1. mai i år.

Mangel på vektere da G4S var leverandør av sikkerhetstjenester under OL i London, og offentliggjøring av et mulig oppkjøp av ISS som ikke var avklart med eierne, har de siste par årene satt Buckles i et dårlig lys. I begge tilfellene ble imidlertid konsernsjefen offisielt støttet av selskapets styre.

I Norge har mange i sikkerhetsbransjen stilt spørsmål ved Buckles beslutning om å selge selskapets boligalarmdivisjon. Dette ble gjort for et par år siden, og som kjent var det Nokas som kjøpte porteføljen på cirka 56 000 kunder. Denne videresolgte de til Sector Alarm med en fortjeneste på 100 millioner kroner etter noen få uker.

– Vi ønsker Ashley Almanza velkommen og har store forventninger til ham som leder, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Ådne Mauritzen i G4S i Norge.

Powered by Labrador CMS