Resultatøkning fra 15 til 22 millioner

Ledelsen i Firesafe er stolte av sine medarbeidere som i fjor forbedret 2011-resultatet med sju millioner kroner. Samtidig vokste selskapet fra 12 til 15 avdelinger.

Publisert

– Firesafe er ikke bedre enn menneskene som jobber her. Som største aktør har vi arbeidet mye for å løfte hele bransjen. Spesielt med tanke på faglig videreutdanning og rekruttering av unge til branntekniske faglinjer. Firesafe er nå en totalleverandør i brannsikringsmarkedet for bygninger, og stiller med materiell, entreprise, rådgivning, kontroll og ettersyn, sier administrerende direktør Morten Ameln.

Resultatet før skatt i 2011 var på 15 millioner kroner, mens det i fjor endte på 22 millioner kroner. Omsetningen var på 355 millioner kroner.

I 2012 økte Firesafe med tre avdelinger fra 12 til 15. Omsetningen vokste med 20 prosent. Veksten på 50 prosent siden 2010 er ifølge en pressemelding finansiert over selskapets drift. Samtidig er all rentebærende gjeld nedbetalt.

– Kundene vil ha kun én leverandør å forholde seg til når de skal kjøpe branntekniske tjenester. Å levere hele pakken, helt fra rådgivningsprosessen til implementering, gjør oss meget sterke. Derfor vil vi fortsette med dette, sier han.

Morten Ameln understreker at forutsetningen for å økning de neste årene, er at de klarer å tiltrekke seg riktige medarbeidere med god kompetanse på brannsikring.

– Vi ser fortsatt etter firmaer og kloke hoder som kan tilføre oss unik markedsmessig eller brannteknisk kompetanse, sier han.

Firesafe teller nå cirka 420 ansatte, og har også til sammen fem avdelinger i Sverige og Danmark.

Her kan du lese en sak i Aktuell Sikkerhet fra februar i år, om Firesafes siste satsning i Rogaland.

Dette skrev Aktuell Sikkerhet da Firesafe tidligere i år overtok Brannsikring Norvest i Ålesund.

For kort tid siden satset Firesafe Consulting i Hamar.

Det nye sykehuset i Østfold skal branntettes av Firesafe.

"
Powered by Labrador CMS