Sikrer Eurovision Songcontest

Når verdens største underholdningsprogram lages i Sverige om få dager, bidrar et overvåkningssystem levert av Axis Communications til sikkerheten for både publikum og artister.

Publisert

Eurovision Song Contest arrangeres i Malmö om få dager. Der tas det i bruk ett digitalt og nettverksbasert videoovervåkningssystem fra Axis Communications.

– Vi er stolte over at Malmö Arena har valgt å bruke våre kameraløsninger til å overvåke et så stort og prestisjefylt internasjonalt arrangement, sier Ray Mauritsson.

Han er administrerende direktør og konsernsjef i Axis Communications, og understreker viktigheten av at både besøkende, artister og arrangører kan føle seg trygge under konkurransen.

Det forventes minst ti tusen mennesker i Malmö Arena i ti ulike omganger. Hele 100 millioner mennesker vil trolig følge konkurransen på TV.

I en pressemelding hevder Axis Communications at Eurovision Songcontest har stilt svært hye krav til sikkerhet på installasjonene, samt til bildekvaliteten. De nettverksbaserte overvåkningskameraene har ifølge Axis HDTV-kvalitet på bildene, fjerntilgang med enkel nettilgang og hy fotosensitivitet for å kunne reprodusere fargebilder under vanskelige lysforhold.

– Jeg er veldig godt fornyd med både samarbeidet og resultatet, sier sikkerhetsansvarlig Peter Narbe i Eurovision Songcontest.

Powered by Labrador CMS