Skan-kontroll

Skan-kontroll vokser på sporing

Sector Alarm vil ikke lenger drive med elektronisk sporing, og har derfor solgt kundeporteføljen sin til Skan-kontroll.

Publisert

Jørn Cato Olsen, administrerende direktør i Skan-kontroll AS. (Foto: Even Rise)

Skan-kontroll AS, som nærmer seg 40 års drift, er fra før store innen elektronisk sikring av verdigjenstander – og sporing av disse dersom de kommer på avveie. Dette skjer gjennom selskapets døgnbemannede operasjonssentral, både som direkteleverandør av sporingstjenester og som underleverandør i forbindelse med utstyrskontroll.

Selskapet er nå et av få selskaper som er godkjente i henhold til de nye kravene for søke- og gjenfinningstjenester av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemnd (FG).

Når Skan-kontroll overtok sporings-kundene fra Sector Alarm 1. mai, vil samme type tjeneste bli levert som tidligere. Skan-kontroll opplyser at kundene ikke kommer til å merke noen forskjell.

– Sporingsutstyret og driftsplattformen for tjenesten blir den samme, men leverandøren er nå Skan-kontroll. Avtalen er for oss en videresatsning i markedet med søke- og gjenfinningstjenester, sier administrerende direktør Jørn Cato Olsen i Skan-kontroll.

– Elektronisk sporing ligger på siden av vår kjernevirksomhet. Vi vil rendyrke boligalarm. Derfor selger vi sporingstjenesten til Skan-kontroll, som er gode – og som satser på dette. For oss har ikke denne delen av virksomheten vært stor. Det er snakk om cirka 350 kunder, sier økonomidirektør Kjell Arne Hagen i Sector Alarm AS.

Powered by Labrador CMS