R.Jansson og E. Thorgersen foto- selskapet

Styrkes i storkundemarkedet

For å styrke satsningen innen olje-, gass- og energisektoren, har Infratek hentet inn en ny medarbeider. Les hvem det er…

Publisert

Robert Jansson og Espen Thorgersen. (Foto: Infratek)

– Hans erfaring og kompetanse styrker vårt nordiske salgsapparat ytterligere, sier salgsdirektør for høysikkerhet, Espen Thorgersen.

Den nyansatte han snakker om er Robert Jansson. Han skal ha et spesielt ansvar for salgsapparatet mot storkundesegmentet innen høysikkerhet i Norden.

Jansson har ifølge Infratek bakgrunn fra HID Global. Der var han blant annet har salgssjef med ansvar for det nordiske markedet. Han har også vært ansvarlig for de 150 største kundene og konsulentene i Storbritannia, Nederland og Norden.

Infratek opplyser at de leverer komplekse, integrerte og skreddersydde sikkerhetssystemer i det nordiske markedet. Dette er integrerte høysikkerhetsløsninger innen hovedsegmentene energi, olje, gass, transport og helse. De leverer også systemer globalt for storkunder innen olje- og gassektoren.

– Trenden i det internasjonale sikkerhetsmarkedet er at større kunder vil standardisere egne sikkerhetsløsninger på tvers av landegrenser. Dette gjør det nødvendig å ha en helhetlig nordisk satsning som ivaretar kunden i hele regionen. Janssons internasjonale erfaring fra denne bransjen gjør at Infratek styrkes i dette arbeidet, sier Thorgersen.

Powered by Labrador CMS