Securitas og Stanley Security inngår samarbeidsavtale_13112013

Ny samarbeidsavtale

Stanley Security og Securitas fortsetter som både konkurrenter og samarbeidspartnere. Det ble klart da partene inngikk ny samarbeidsavtale onsdag.

Publisert

Martin Holmen og Trond Langeland signerer samarbeidsavtalen mellom Securitas og Stanley Security. (Foto: Privat)

Den nye samarbeidsavtalen er landsdekkende. Målet for begge parter er å tilby bedre løsninger til eksisterende og nye kunder. Avtalen er todelt, og handler om vektertjenester på den ene siden. På den andre er det installasjon og vedlikehold av tekniske sikkerhetssystemer.

– Stanley Security leverer totale sikkerhetsløsninger der gode utrykningstjenester er en viktig del. Vi er derfor glade for å ha Securitas som vår hovedleverandør på vektertjenester, sier administrerende direktør Trond Langeland.

Også Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas AS, er glad for at samarbeidet videreføres og formaliseres.

– Vi leverer sikkerhetsløsninger, også gjennom ulike samarbeidspartnere. Stanley Security vil nå bidra positivt til dette med sin ekspertise og sine tjenester, sier Holmen.

Begge sjefene er enige om at selskapene skal bli bedre og mer effektive partnere, men fortsatt være profesjonelle konkurrenter.

Avtalen gjelder i hele Norge og har en varighet på tre år. Utover at den har en årlig verdi på et tosifret millionbeløp, ønsker ikke partene å si noe mer enn at målet er økt konkurransekraft til kundenes beste.

Powered by Labrador CMS