Konferanse om store menneskemengder

Transport- og publikumslogistikk, sikkerhet og infrastruktur. Det blir tema når Movement Strategies inviterer til konferanse i slutten av november.

Publisert

Jørgen Aass (Foto: Privat).

”Store menneskemengder – crowd management, infrastruktur og sikkerhet” er tittelen daglig leder Jørgen Aass har gitt det store kunnskapstreffet. Dit kommer det blant annet kapasiteter fra London-OL kommer for å dele av sine erfaringer.

– Våre internasjonale foredragsholdere vil ta for seg temaer som tilrettelegging for store folkemengder, strategisk sikkerhetsplanlegging og transportlogistikk, sier prosjektleder Marte Strand.

Så langt hun vet er konferansen den første i sitt slag i Norge, med fokus på arrangementer, steder og hendelser der store menneskemengder er samlet.

– Vi har et spesielt blikk på planlegging og håndtering av dette, legger hun til.

Jørgen Aass har tidligere, i Teknisk Ukeblad, uttalt seg om underdimensjonert infrastruktur i forbindelse med Ski-VM 2011. Movement Strategies understreker at programmet under konferansen er spesielt aktuelt i forkant av fokuset som er vedrørende OL i 2022.

Blant foredragsholderne som kommer til konferansen 28.november er Andrew Amery som var sikkerhetssjef under London-OL. Han har dessuten med seg transport- og logistikkplanleggere.

Også Sikkerhetssjefene for OL i Torino og Vancouver, samt representanter fra NSM og PST vil holde foredrag.

Powered by Labrador CMS