Sector overtar 260 kunder

Energi- og kommunikasjonskonsernet Tussa har solgt alarmporteføljen sin til Sector Alarm. Det gir boligalarmgiganten 260 nye kunder.

Publisert

Det er Vikebladet Vestposten som skriver at kjøpet av Tussa sine alarmkunder er en del av Sector Alarm sin vekststrategi.

– Gjennom overtakelsen av ett tusen kunder fra ulike aktører tidligere i år, blir vi sterke i dette området. Kompetansen vår som boligalarmspesialist gjør at vi kan tilby kundene god håndtering og oppfølging. Vi forventer sterk vekst i boligalarmmarkedet, og har derfor store forventninger, sier administrerende direktør Viggo Skeiesvoll i Sector Alarm til avisen.

Tussa er et energi- og kommunikasjonskonsern på Nordvestlandet. Ifølge Vikebladet Vestposten driver de med oppgaver innen kraftutbygging, kraftnett, IKT, installasjon og energirådgivning.

– Sector Alarm har tidligere i år kjøpt alarmkunder fra flere kraftkonsern på Nordvestlandet. Når vi nå følger etter, er det med utgangspunkt i et ønske om å rendyrke kjernevirksomheten vår ytterligere. Sector Alarm har et godt omdømme, og det gir oss trygghet for at kundene våre får god service i årene som kommer, sier administrerende direktør Rune Kiperberg i Tussa til avisen.

Sector Alarm har ifølge avisen 142 000 kunder i Norge, 85 000 kunder i Irland og 85 000 kunder i Sverige.

Powered by Labrador CMS