Robert Jansson i ny jobb

Robert Jansson har sluttet i Infratek Sikkerhet. Dette skjer bare ett år etter at de hentet ham for å styrke satsningen innen olje-, gass- og energisektoren.

Publisert

Tirsdag begynte han å jobbe for PAS Card med kontor både i Norge og Sverige.

- Vi er veldig glade for å få Robert Jansson med på laget. Han er svært godt kjent i både det norske og det svenske markedet, sier Thomas Sommerfeldt Preus - som er daglig leder og deleier i PAS Card Norge AS.

PAS Card Norge AS er en del av PAS Card-gruppen som har sitt utspring i Sverige. De er også representert i Danmark og Tyskland. Morselskapet er neXus Group som kjøpte PAS Card-gruppen i august for snart to år siden. Målet er at neXus med sine datterselskaper skal bli ledende innen logisk og fysisk adgang.

Robert Jansson er formelt sett ansatt i neXus. Han skal også ha ansvar for vår satsning på Island og i Finland. Jansson har enormt stor kompetanse i markedet, sier Preus.

Administrerende direktør Freddie Parrman i PAS Card sier at Jansson med sin kompetanse er veldig verdifull, blant annet når PAS Card for alvor ruller ut neXus-soritimentet sammen med sitt eget.

- For oss handler det om å vokse både med eksisterende og nye kunder. Vi skal levere logisk adgang, det være seg blant annet innen sikker innlogging, fjerntilgang og ulike signeringsløsninger. Janssons kompetanse og kontaktnett vil gi oss nye muligheter, sier Parrman.

- Robert Jansson og jeg har kjent hverandre i mange år, og gleder oss til å jobbe sammen. Det er moro når flinke folk som han finner våre løsninger så interessante at de vil jobbe med dem, legger han til.

Robert Jansson er en anerkjent bransjeprofil med lang erfaring. Til Infratek kom han fra HID Global, hvor han blant annet salgssjef med ansvar for det nordiske markedet. Han var også ansvarlig for de 150 største kundene og konsulentene i Storbritannia, Nederland og Norden.

Aktuell Sikkerhet har ikke lykkes med å få Jansson til å kommentere saken.

Espen Thorgersen var salgsdirektør i Infratek Sikkerhet da Robert Jansson begynte i selskapet tidlig i fjor vår. Han sluttet og begynte som daglig leder for Teletec Connect i Norge rundt årsskiftet. Dette skrev Aktuell Sikkerhet om det.

"
Powered by Labrador CMS