NSM med kurs i fysisk sikring

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet bidrar til økt kompetanse rundt skjermingsverdige objekter og annen kritisk nasjonal infrastruktur. Det gjør de blant annet gjennom to kurs denne våren.

Publisert

Hovedmålet for kurset er å gjøre deltakerne best mulig til å imøtekomme objektsikkerhetsregelverkets krav til fysisk sikring.

Kurset arrangeres for to grupper denne våren, henholdsvis 25. til 27. mars og 1. til 3. april.

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet har plassert sikkerhetsledere, prosjektledere og saksbehandlere hos virksomheter med eier- eller forvaltningsansvar for skjermverdige objekter som primærmålgruppe for kurset. Det samme gjelder tilsynsforetak i de ulike sektorer.

Sekundærmålgruppen er representanter fra annen offentlig og privat virksomhet. Konsulentvirksomheter som tilbyr sikkerhetsrådgivning og prosjektbistand til disse er også inkludert. Det samme gjelder private aktører.

Ut fra interessen hittil er antall kursplasser utvidet, og målet for NSM er å kunne ta i mot alle som ønsker faglig påfyll innenfor fysisk sikkerhet.

Forelesere på kurset er representanter fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og deres samarbeidspartnere. Også eksterne fageksperter vil delta. En av disse er Richard Flint, Building research establishment, som skal snakke om korrekt bruk av bombefilm. Politiets sikkerhetstjeneste, Oslo politidistrikt, Forsvarsbygg og Forsvarets sikkerhetsavdeling er blant de øvrige foredragsholderne. I tillegg er flere private aktører representert.

Her kan du lese mer om kurset.

Her kan du lese læringsmålene for de ulike delene av kurset.

Kurset holdes på Thon hotel Oslofjord i Sandvika.

"
Powered by Labrador CMS