Stor vekst i boligalarm-markedet

 De tre siste årene har boligalarmbransjen i Norge vokst med 16 prosent. En fersk undersøkelse viser at hele 84 prosent av befolkningen mener alarm virker forebyggende og at 77 prosent sier at direktekobling til alarmsentral gir ekstra trygghet.

Publisert

Tallene som viser folks trygghetsfølelse er nylig hentet inn av Carat på oppdrag fra Sector Alarm. Dette kommer omtrent samtidig som NHO Service har kartlagt at boligalarmbransjen har stor vekst, og fortsatt et stort vekstpotensial.

– Vi jobber målbevisst i Norge og har tro på at den gode utviklingen fortsetter. Økningen på 16 prosent er tall som bekreftes av statistikken som NHO Service opererer med. Når det gjelder 2013 var veksten da isolert sett på over fem prosent, sier pressetalskvinne Sissel Eckblad i Sector Alarm.

Nesten 400.000 norske boliger har alarm tilknyttet en alarmstasjon. Den største aktøren i markedet er Verisure. Deres posisjon som markedsleder er Sector Alarm klare på at de vil utfordre dem på. Sector Alarm er et heleid norsk selskap som i fjor omsatte for nesten 600 millioner kroner i moderlandet. Dette er en økning på mer enn 40 millioner kroner sammenlignet med 2012. I løpet av 2013 monterte de flere enn 21.000 nye alarmanlegg.

– Konkurransen er svært hard. Men vi har stor tro på at våre produkter og tjenester, som allerede 142.000 kunder bare i Norge har valgt å satse på, er bra. Det jobbes dessuten kontinuerlig med videreutvikling og forbedring av systemene for at vi hele tiden skal være på markedet med det kundene ønsker. Det vil blant annet si at boligalarmen skal bare skal være ”tilstede” og fungere slik den skal, sier Eckblad.

– I tillegg legger vi svært stor vekt på kvalitet i vektertjenesten som tilbys. Kombinasjonen av alt dette har vært en suksess, og gjør oss trygge på at vi vil vokse ytterligere både i år og neste år. Plasseringen vår på Norsk Kundebarometer de siste årene beviser at vi lykkes med det vi driver med, legger hun til.

Sector Alarm har, i Norge og utlandet, en vekststrategi med mål om 500.000 kunder i 2015.

Fordelingen av Sector Alarms kunder er 142.000 i Norge, 85.000 i Sverige og 85.000 i Irland.

Powered by Labrador CMS