Coop med rekordsalg for Verisure

Verisure har gått i kompaniskap med Coop, og sjelden har forbrukersamvirket hatt slik en flying start på et nytt produkt de har tatt inn.

Publisert


– Det er sjelden vi opplever en slik etterspørsel av et nytt produkt. Dette har tydeligvis falt i smak hos kundene og vært et etterspurt produkt i markedet, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

De selger smartlås-enheten SmartLock for Yale Doormans digitale låser gjennom Coop Obs! Bygg og Coop Extra Bygg. Enheten gjør det mulig å styre låsen ved hjelp av en mobil-app, en app som for øvrig også allerede brukes av 60.000 nordmenn til blant annet å stryre lys, varme og alarm.

– Vi er kjempefornøyde med samarbeidet med Coop. Deres størrelse og popularitet vil hjelpe oss med å nå enda flere forbrukere, og på den måten bidra til å gjøre norske hjem enda tryggere og smartere, sier kommunikasjonssjef Cecilie Knudsen i Verisure.

Her kan du lese mer om hvordan mange tar i bruk smarttelefon fra Norges største alarmleverandør for å "styre" hjemmet sitt.

"
Powered by Labrador CMS