Nokas verditransport 1

Fortsetter med verditransport fra Nokas

Nokas har vunnet konkurransen om å drive verdihåndtering for SpareBank 1-alliansen. De skal også betjene bankenes automater de kommende seks årene.

Publisert

Nokas fortsetter med verditransport for SpareBank 1-alliansen i seks år. (Foto: Nokas)

– Vi er svært fornøyde med den nye avtalen med SpareBank 1, sier konserndirektør for salg og marked i Nokas, Petter Falch Pedersen.

Han gleder seg over at SpareBank 1-alliansen fornyer tilliten de har hatt siden 2007 når det gjelder verdihåndteringstjenester.

– Nokas er den ledende aktøren av Cash Handling i Norge, og den nye avtalen underbygger vår visjon og strategi om å være den foretrukne leverandøren i markedet. Det er Nokas som sikrer Norge kontanter, sier Pedersen.

Avtalen trer i kraft ved årsskiftet. Den er på tre år, med en årlig opsjon i tre år.

Leveransen Nokas nå har fått, omfatter distribusjon/verditransport til bankenes kontorer og minibanker, kontanthåndtering og teknisk service på automatmiljø. Avtaleprosessen, som ble fra Nokas sin side ble ledet av Tom Vidar Løkke i Nokas Cash Handling, har pågått i nærmere ett år.

Avtalen som Nokas har med SpareBank 1-alliansen per i dag, omfatter også vakthold og teknikk. Vakt- og teknikkdelen av avtalen tapte selskapet denne gangen. For få dager siden avslørte Aktuell Sikkerhet at Securitas skal levere disse tjenestene de kommende årene.

Powered by Labrador CMS