Satser på adgangskontroll

Panasonic har funnet en samarbeidspartner som gjør at de er på full fart inn i det europeiske markedet for adgangskontroll.  

Publisert

Panasonic satser på adgangskontroll sammen med Bravida Fire & Security.

Samarbeidspartneren er Bravida Fire & Security, som ifølge en pressemelding er Skandinavias ledende leverandør av integrerte tekniske installasjons- og serviceløsninger.

– Panasonic utvider dermed sitt utvalg sikkerhetsløsninger med adgangskontroll og overordnede systemer med Bravidas egenutviklede system som er Bravida Integra. Døralarmer, adgangsenheter, strømforsyning, kortlesere, nøkkelkort og programvareplattformer som støtter maskinvaren vil lanseres av Panasonic Europa som «Integra – Integrated by Panasonic», heter det i pressemeldingen.

Samarbeidet gjør også at Panasonics sortiment av overvåkningskameraer legges til Bravidas utvalg for øvrig.

– Vi har en sterk portefølje med sikkerhetsløsninger og gjennom dette samarbeidet vil den bli ytterligere forsterket, sier administrerende direktør for Panasonic System Communications Company Europa, Masaki Arizono.

– Bravidas teknologi har et svært godt rykte hva gjelder kvalitet og pålitelighet. Bravida Integra vil ikke bare være et godt supplement til våre produkter, men også passe godt til våre løsninger for brannsikkerhet og overvåkning. Dette er avgjørende for oss når vi skal levere en samlet sikkerhetsløsning, legger han til.

Sven Klockare, som er administrerende direktør for Bravidas Fire & Security, sier at Panasonic har et bredt utvalg av høyteknologiske produkter.

– Det er med stolthet vi blir selskapets strategiske partner i Europa, sier han.

Samarbeidet vil i første omgang dekke Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Tyrkia og Benelux-landene. Men også Panasonics nøkkelkunder i Europa for øvrig vil dekkes av samarbeidet.

Powered by Labrador CMS