Sikkerhetsleverandør vant selger-pris

En av sikkerhetsbransjens salgssjefer er kåret til «Årets unge selgerforbilde» i sitt område. Begrunnelsen er blant annet hans store evne til å engasjere og motivere sine kolleger.

Publisert

Gunnar Nilsen, Geir Knutsen, Camila Schüt, Dag Frode Algerøy og Beathe Knudstad-Lopez under utdelingen av selger-prisen til Harald Harung (i midten) fra Nokas. (Foto: Tove Lise Mossestad)

Prisen «Årets unge selgerforbilde» som gjelder for Bergens-området er nyopprettet, men anses likevel som prestisjetung. Gleden var derfor stor i Nokas da salgssjef SMB Norge, Harald Harung ble ropt opp som vinner under Bergen Salgssymposium torsdag.

Det er Salgs- og Reklameforeningen i Bergen, som i samarbeid med Kelly Service, deler ut prisen.

– Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergen.

Det sier juryleder Beathe Knudstad-Lopez i Kelly Services.

De øvrige finalistene var eiendomsmeglerne Petter Krantz og Stine Sandvik, samt key account manager Anna Larsson.

Harald Harung er 36 år gammel og har vært med i Nokas-systemet siden Vakt Service-tiden. Ifølge juryen har han egenhendig hentet inn nærmere 7000 kunder til Nokas.

– Selv mener han at 80 prosent av et mislykket salg skyldes ham selv og ikke produktet han selger. Derfor setter Harung kontinuerlig forbedring og selvransakelse i høysetet. Han er en svært resultatsterk selger med en genuin interesse for å utvikle selgerfaget, opplyser juryen.

Juryen består foruten Knudstad-Lopez av Dag Frode Algerøy, Gunnar Nilsen, Geir Knutsen og Camilla Schütz.

Direktør Jan Tore Larsen i Nokas bekrefter at prisvinneren lever etter denne regelen som han har gjort til sitt motto:

– Jeg krever ikke av andre det som jeg ikke krever av meg selv.

– Han skal nå bygge opp direktesalgsdelen til Nokas i Norge. Jeg skulle ønske vi kunne klone Harald slik at de nye som kommer inn blir som ham. Dette fordi han leverer svært gode resultater, har fornøyde kunder og ikke minst fordi han er ekstremt lojal ovenfor oss som arbeidsgiver. Harald Harung er et forbilde for ansatte som jobber med direktesalg, sier Jan Tore Larsen.

– Det de fire kandidatene har til felles, er en genuin ydmykhet for å utvikle seg. De har også sterkt kundefokus, imponerende resultater og er forbilder innen sin profesjon, sier Camilla Schütz.

Powered by Labrador CMS