IMG_9152
IMG_9152

Konkursselskap viderekobler til PSS

Alle som forsøker å besøke konkursselskapet Trivselsvakt på internett, sendes nå direkte til PSS Securitas sine hjemmesider. – Det har jeg ingen kjennskap til, sier daglig leder Harald Lilleeidet.

Publisert

All nettrafikk hos konkursrammede Trivselsvakt sendes direkte til PSS Securitas (Illustrasjonsfoto: Even Rise)

Etter nærmere 20 års drift ble det fredag åpnet konkurs i Trivselsvakt AS. Selskapet har operert i hovedstadens ordensvaktmarked siden årsskiftet 1997/1998. Etter det Aktuell Sikkerhet erfarer hadde Trivselsvakt mellom 40 og 50 ansatte ved konkursåpningen. Cirka 20 utesteder i Oslo sto på kundelisten.

Da Aktuell Sikkerhet tidlig tirsdag kveld konfronterte PSS Securitas-sjef Harald Lilleeidet med at hans selskap har overtatt trafikken til nettsiden Trivselsvakts nettside, hevdet han å ikke ha kunnskap om dette.

– Vi har verken vært i dialog med Trivselsvakt eller bostyrer om overtakelse av nettsiden eller om kjøp av konkursboet. Vi kan ikke ukritisk overta en portefølje uten å gjennomgå denne nøye. Det er jo en grunn til at Trivselsvakt er konkurs. Samtidig var Trivselsvakt et av de selskapene jeg anså for å være mest seriøse i Oslo, sier Lilleeidet.

– Har dere ansatt noen fra Trivselsvakt etter konkuråpningen?

– Nei, det har vi ikke. Men vi følger med i markedet hele tiden og har lenge vært åpne på at vi ønsker å vokse. Vi vet at mange små selskaper sliter, og min oppfatning er at man er nødt til å ha et stort volum for å kunne overleve i denne bransjen, sier Lilleeidet.

– Hvordan kan besøkende på Trivselsvakts hjemmesider havne hos PSS Securitas dersom dere verken har vært dialog med bostyrer eller noen i Trivselsvakts ledelse?

– Dette er noe jeg må undersøke nærmere og komme tilbake til, sier Lilleeidet.

Aktuell Sikkerhet har i hele dag forsøkt å få tak i advokat Thomas Piro som av Oslo byfogdembete er oppnevnt som bostyrer. Han har ikke tatt seg tid til å svare på våre henvendelser.

Et av spørsmålene vi ønsker å få svar på er om Trivselsvakts nettsider tilhører boet, og i så fall om Piro har gitt tillatelse til at trafikken sendes direkte til PSS Securitas? Og mener han i så fall at det er en form for underslag fra boet dersom nettsidene er boets eiendom og han ikke har gitt tillatelse til nevnte viderekobling?

Heller ikke daglig leder og hovedaksjonær Daniel Azouar i Trivselsvakt har tatt telefonen i kveld.

Powered by Labrador CMS