IMG_1997
IMG_1997

Skal levere 135 kameraer til Byporten Shopping

KLP Eiendom har bestemt seg for hvilken sikkerhetsleverandør de velger når Byporten Shopping snart skal utstyres med blant annet 135 nye kameraer.

Publisert

Sikkerhetsutstyr fra Avigilon skal monteres i Byporten Shopping. (Illustrsjonsfoto: Even Rise)

Det var fire tilbydere som konkurrerte om leveransen av 135 overvåkningskameraer til Byporten Shopping på Oslo sentralstasjon. Senteret, som eies av KLP Eiendom, har ifølge sine egne nettsider 70 butikker og 11 spisesteder.

Selskapet som kom seirende ut av anbudskonkurransen er Bertel O. Steen-eide DSG Systems AS.

– Vi er veldig godt fornøyde med den prosessen KLP Eiendom har gjennomført i forbindelse med valg av leverandør. Det er spesielt hyggelig at de la vekt på vårt løsningsforslag, sier salgssjef Ole Christian F. Andersen.

Han forteller at leveransen omfatter blant annet 135 kameraer, videoanalysesystem og nødvendig utstyr for å drifte dette.

DSG Systems er en sentral del av industridivisjonen til Bertel O. Steen som blant annet leverer til det norske forsvaret og til flyplassindustrien.

DSG Systems ble dannet i 2009, basert på tidligere Bertel O. Steen Sikkerhet.

– Vi tilbyr i dag en rekke produkter og tjenester til sikkerhetsmarkedet og til flyplassmarkedet, skriver DSG Systems på sine nettsider.

Kameraovervåkningen som skal leveres på Byporten Shopping kommer fra canadiske Avigilon.

– De er godt kjent for sine høyoppløselige kameraer, sier Andersen.

KLP Eiendom har valgt leverandør av blant annet 135 overvåkningskameraer til Byporten Shopping. (Illustrasjonsfoto: Even Rise)

Powered by Labrador CMS