IMG_9280
IMG_9280

Konkurs-selskap solgt for noen tusenlapper

Norsk Vektertjeneste sikrer seg retten til kundeavtalene som konkursrammede Metro Garda hadde. De kjøper også alle eiendeler som boet har for salg. Konkursen ble åpnet mandag etter begjæring fra Skatt Øst.

Publisert

Rolf Thorkildsen i Norsk Vektertjeneste. (Foto: Even Rise)

– Etter kontakt med flere interessenter, har konkursboet solgt hele virksomheten i Metro Garda Norge AS til Norsk Vektertjeneste AS. Denne virksomhetsoverdragelsen sikrer kontinuitet hos kunder og mulighet for videre ansettelse for flere ansatte i Metro Garda, sier bostyrer Stine Snertingdalen som er partner i Kvale Advokatfirma DA.

Rolf Thorkildsen, daglig leder i Norsk Vektertjeneste, sier at selskapet har betalt 26.500 kroner for Metro Garda Norge AS. Snertingdalen vil ikke kommentere salgssummen.

– Dette vil bli formidlet til retten og kreditorene i boets midlertidige innberetning, og ikke via media, sier hun til Aktuell Sikkerhet.

– Utover kontraktene som vi overtar, var det minimalt med verdier i boet. Dette er ikke et kjøp vi kommer til å tjene penger på, hevder Thorkildsen.

– Hvorfor kjøpe hele Metro Garda av konkursboet hvis dere ikke forventer å tjene på det?

– Vi tar ansvar for å bistå med sysselsetting av ansatte og samtidig opprettolde den sikkerheten som Metro Gardas kunder har kjøpt. Det er blant annet snakk om ransalarmer og overfallsavfallsalarmer som det må rykkes ut til. Dessuten er det fortsatt igjen litt av perioden med vakttjeneste for Oslo kommunes bymiljøetat. Kjøpet innebærer blant annet også avtale med renovasjonsetaten, sier han.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet skrev da Metro Garda ble slått konkurs.

Dette skrev Aktuell Sikkerhet da Metro Garda ble kastet ut på dagen som sikkerhetsselskap hos Oslo Kemnerkontor.

"
Powered by Labrador CMS