IMG_9891
IMG_9891

Olav Thon fornyer tilliten

Etter to et halvt år som Olav Thon Gruppens hoffleverandør av sikkerhet, gis Nokas fornyet tillit. – Dette sikrer fortsatt innovasjon, høy kvalitet og solid økonomisk trygghet for begge parter.

Publisert

Olav Thon og Ola Stavnsborg er opptatt av å tenke smartere når det gjelder sikkerhet. Nå får Nokas være med på det i inntil fem nye år. (Foto: Even Rise)

Det sier Frode Østdahl som er direktør i Nokas Vakt Norge. Selskapet har siden mai i 2012 hatt ansvaret for sikkerhetsleveransen til det omfattende Thon-konsernets ulike virksomheter. Dette omfatter blant annet et betydelig antall hoteller, kjøpesentre og næringseiendommer over store deler av landet. Nå er kontrakten forlenget.

Nokas leverer 200.000 timer for Olav Thon Gruppen (OTG). Også kontanttjenester og tekniske sikkerhetsprodukter er med i avtalen. Det legges ikke skjul på at målet er å få levert økt sikkerhet til en lavere pris enn i dag.

– For oss har det hele tiden det viktig å finne frem til riktig sikkerhets- og servicenivå på alle nivåer for å få mer ut av hver krone vi investerer. Målet var å optimalisere tjenestene vi samlet sett kjøpte innenfor sikkerhet, og trekke ut åpenbare synergier innen økonomi og tjenesteleveranse, sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i OTG.

– Nokas hadde tøffe krav på seg da de overtok kontrakten for snart tre år siden, legger han til.

Frode Østdahl karakteriserer samarbeidet som fruktbart, og gleder seg over at Nokas er valgt for inntil fem nye år. Avtalen med OTG er i tre år med rett til forlengelse i ytterligere to år.

– Som totalleverandør av sikkerhet har Nokas mye å tilby OTG fremover. Jeg vil takke alle våre medarbeidere som hver eneste dag leverer våre produkter og tjenester på et høyt nivå. Vi ser frem til å fortsette de mange sikkerhetsoppdragene rundt omkring i landet, og mener den nye avtalen sikrer fortsatt innovasjon, høy kvalitet på tjenesten og solid økonomisk trygghet for begge parter, sier Østdahl.

Stavnsborg er opptatt av at det nå må jobbes enda smartere enn hva som gjort dersom OTG skal oppnå økt verdi av Nokas-tjenestene. Han ser positivt på at Skan-kontroll nå er ett hundre prosent eid av Nokas, og håper dette samarbeidet vil føre til økt samarbeid og mulighet for mer samhandling.

– Vi må se på om vekteroppgavene kan utvikles og tilpasses ytterligere i takt med konkrete behov. Det må også vurderes kombinasjoner av tekniske sikkerhetsløsninger og manuelle vakttjenester som kan gi økt sikkerhet til en lavere pris, sier han.

Direktør Frode Østdahl i Nokas Vakt Norge gleder seg til å jobbe sammen med OTG i årene som kommer. (Foto: Privat)

Powered by Labrador CMS