IMG_6981
IMG_6981

Slik så den falske Oslo S-bomben ut

Politiet går nå ut med bildet av pc-bagen som i går kveld fremsto som en bombe på Oslo sentralstasjon. De ønsker tips for å kunne identifisere gjerningsmannen.

Publisert

Politiet ønsker tips om denne PC-bagen som resulterte i full bombealarm på Oslo s lørdag kveld. (Foto: Politiet)

Her kan du lese i Aktuell Sikkerhet om politiets etterforskning som i går kveld konkluderte med at den bombelignende gjenstanden på Oslo sentralstasjon var falsk.

Store politistyrker sikret stedet, parallelt med at Nokas satte inn flere ekstra vektere for å holde publikum bak politisperringene.

Gjenstanden, som var en PC-bag med ledninger på, ble funnet på perrongen mellom spor ni og ti ved17.50-tiden lørdag ettermiddag.

"

Oslo-politiets bombegruppe deltok i arbeidet på Oslo sentralstasjon. (Foto: Even Rise)

– Vi er interessert i tips om personer som kan ha blitt observert med PC-vesken. Aktuelt sted er i området Oslo sentralstasjon eller tog som har reist til og stanset på Oslo s forut for dette, skriver politiet i en pressemelding.

Parallelt med at bombeeksperter jobbet med underøkelsene av PC-bagen lørdag, bisto Nokas politiet med å gjennomgå overvåkningsopptak fra hele stasjonsområdet på landets travleste kollektivknutepunkt.

Powered by Labrador CMS