Nokas låsesmed
Nokas låsesmed

Godkjent som lærebedrift

Som et ledd i målsetningen om å bli den beste lærebedriften, har Nokas nå sikret seg godkjenning som lærebedrift i låsesmedfaget.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Nokas

Godkjenningen gjelder for Oslo kommune.

Her kan du se rekrutteringsvideoen, med skumparty og high-tech som Foreningen Norske Låsesmeder presenterte for halvannet år siden.

– Vi vil at Nokas skal bli den beste lærebedriften, og derfor har vi inngått et samarbeid med Opplæringskontoret for mekaniske fag, sier organisasjons- og utviklingssjef Harald Gjengstø i Nokas.

Selskapet ønsker også å bidra til å sikre at det finnes læreplasser for dem som ønsker å utdanne seg innen låsesmedfaget.

– Nokas vil sikre en jevn og god tilgang på kvalifisert arbeidskraft , og da er det viktig å kunne tiltrekke seg unge mennesker med et ønske om å jobbe i vår bransje – og som vi kan utvikle til å bli gode medarbeidere for fremtiden, skriver Nokas i en pressemelding.

Opplæringskontoret for mekaniske fag vil være ansvarlige for teoriundervisning og oppfølging av både lærlinger og Nokas som lærebedrift.

– Vi har også fått en meget motivert og entusiastisk faglig leder for lærlingene. Det er Jan Ove Larsen, og vi gleder oss til snart å kunne ønske vår første lærling i låsesmedfaget velkommen til Nokas, sier Harald Gjengstø.

"
Powered by Labrador CMS