Nye investorer i Racom

Racom posisjonerer seg i markedet gjennom styrking av så vel kompetanse som finansielle muskler. Selskapet driver blant annet med høysikkerhet, operasjonell intelligens- og kommunikasjonssikkerhet.

Publisert

Steinar Christiansen, som grunnla Racom på siste halvdel av 80-tallet, og hans ansatte vil i tiden som kommer eie en tredel av selskapet.

Den største eieren i Racom etter siste tids justeringer er Dag W.R. Strømme. Han blir også styreleder. Tidligere administrerende direktør Eirik Frantzen i Bravida Norge – nåværende administrerende direktør i Nordkraft og administrerende direktør Trond Dale i ABS Globalt Factoring AB vil bli blant Racoms største aksjonærer. Sammen med Strømme kommer de også til å utgjøre styret.

– Racom er unikt posisjonert med sine produkter og kompetanse for å gjøre om data til operativ etterretning, sier administrerende direktør Arne Grave.

Han understreker at grepene som er gjort vil gi muligheter for økt posisjon i markedet.

Racom er ifølge egne nettsider landets fremste aktører innen høysikkerhet, operasjonell intelligens- og kommunikasjonssikkerhet; med spesialutviklede konsepter for hendelsessystemer, krisehåndterings- og beredskapsløsninger, cyber intelligence, Id-management, anti terror, sikkerhetsovervåking, kommunikasjonslogging med analyse, bekjempelse av økonomisk kriminalitet og spesialrådgivning.Nøkkelen er og har alltid vært benyttelse av spisskompetanse i kombinasjon med breddekunnskap fra mange fagområder, høyt kvalifiserte og sertifiserte medarbeidere, satt sammen med teknologi fra verdens ledende produsenter, konseptualisert av Racom.

"
Powered by Labrador CMS